workshop med Nicolai Brix

Interessen for foto er bluset op igen

Jeg har i lang tid fulgt fotograf Nicolai Brix som på www.fotograftips.dk driver en interessant blog og jeg har også længe linket til siden fra mit site.
Pludselig blev der en plads ledig på en workshop LØRDAG den 24. oktober kl. 09:30 – troede jo at det var søndag og fandt først ud af min fejl kl 09:15 men det lykkedes at være der kl 09:40 hvor der endnu ikke var blevet sagt “sæt i gang”.

“Vendingen sæt i igang” er flittigt brugt af hr. Brix som straks understregde at det var en workshop vi var på og ikke et kursus – vi skulle altså lave noget, prøve noget, lære noget. Og det kan jeg sige at jeg helt bestemt gjorde.

Jeg fik flere aha oplevelser som fx hvor meget det giver at få flashen væk fra kameraet og få skruet ned for den !

Vi fik prøvet flere forskellige opstillinger med en gennemskydningsparaply og en reflektor + 1 sæt pocket wizards. Også her imponerende hvormeget man kan med faktisk få midler.

Hele formiddagen var vi i et parkeringhus på Amager og det var altså koldt ! Alle havde vi svært ved at holde varmen – respekt for modellerne ! Vi har heldig at have hele tre modeller med hele dagen; Kate, Line og Said. Supersøde, dygtige og flotte modeller. En amatør som jeg fik også et par tips af dem undervejs og det er sgu cool.

Efter en frokost tog vi til Kongelundsfortet – forståeligt hvis det er en yndet lokation for fotografer. Op med stativerne og gang i kameraerne.

Det er noget særligt at være sammen med en hel gruppe af mennesker som har en fælles hobby/passion. Vi var forskellige, havde forskellig baggrund og forskellige ønsker med fotografiet – men vi havde alle en interesse for det gode foto.

Nu skal billederne behandles, indtrykke sætte sig og der skal tænkes lidt…..en superdag som jeg ikke har fortrudt at have betalt for og vigtigere brugt min tid på (mere ros kan man ikke få).

 

Skriv en kommentar