Til kameradag hos Goecker

Igår var jeg til Nikon dag hos Goecker på Hejrevej.

Nu må du ikke opfatte dette som en reklame for den ene eller den anden men en rapport. Både Canon, Nikon, PhaseOne og sikkert også andre holdes jævnligt demodag. Og ikke altid hos Goecker men også hos en lang række fotohandlere landet over.

Når jeg var til stede skyldes at jeg bruger Nikon men er jo ikke fanatisk omkring det. Jeg gik på et tidspunkt på en fotoskole hvor underviseren, der også er udlært fotohandler, krukket ikke vidste hvad indstillingen AV hed hos Nikon (A) og benyttede sig af enhver lejlighed til at svine et andet mærke end Canon til, hvilket jeg synes er dårlig stil.

At deltage i sådan en demo dag er faktisk en god ting.  Du kan tale med repræsentanter fra fabrikanten hvor du jo har mulighed for at rose, rise, stille spørgsmål eller give ønsker.

Fx spurgte jeg til MFT kurver for Nikon otikker. De findes her fik jeg at vide. Pas nu på med MFT kurver – du kan IKKE sammenligne fabrikat til fabrikat. Det kan du læse om hos Luminous Landscape

Det giver en mulighed for at prøve lidt forskelligt og få en mere uformel snak.  Jeg er noget hooked på en 500mm f/4.0  til noget sportsfotografi jeg også roder med….
Hos Goecker fik jeg noget at tænke over da noget at det jeg gerne kan opnåes på en en anden måde at det jeg lige have tænkt på….
At det så er meget sjovt at man samme eftermiddag modtager en mail fra Gocker om en Cash Back kampagne for Canon er lidt pudsigt er så en anden sag…

Så jeg kan kun anbefale at deltage i de demo dage.

Skriv en kommentar