Tættest på mig

Jeg har været aktiv: dels med studie fotografi og så med en tur til Botanisk Have og fundet ud af, hvad der er tættest på mig

To meget forskellige ting !  – gode oplevelse begge to men det ene gør mig glad på en anden måde…

Hvis du har set de to indlæg – Studiefotografering med Nikon Df og Botanisk Have er en Oase – har du sikkert gættet hvilket billede der ligge mit hjerte nærmet: det fra Botanisk Have.

Billedet fra studiet af modellen Louise Clayre Mørch Badstue fejler ikke noget og Louise var rigtig sød. Men billedet fra Botanisk Have giver mig større glæde. Dels kan jeg godt lige selve s/h konvertering som er forholdvis kontrastrig og dels var selve turen en glæde for sjælen. For Botanisk Have ER en oase.

Og så skulle jeg ikke få det selv at se godt ud – det er jo præmissen for et beautyshoot med en model.


Skriv en kommentar