skulle aldrig have solgt det….

Jeg har igennem tiden haft en del fotogrej….

Fx har jeg haft en Hasselblad 501CM, et Nikon F3, et Nikon AIS 35mm 1.4 objektiv, et Nikon 70-200 2.8 objektiv, en….
Listen er endeløs ! Og hvergang har det kostet mig penge.  Jeg har købt ofte nyt og solgt det som brugt – og det koster…

Når jeg har købet tingene har det været fordi jeg var forelsket i det, fordi jeg mente at det var lige det jeg stod og manglede, fordi jeg på det tidspunkt var meget optaget af en genre/emne.

Fx købte jeg en Better Beamer, som kan forlænge flashens rækkevidde ganske betragteligt – hvilke er rigtigt godt hvis man ønsker at fotografere fugle. Det gjorde jeg på et tidspunkt men nu interesserer det mig ikke mere og jeg har ingen ambitioner om bliver dygtig til det. Så den er solgt og jeg savner den ikke…..

Andet har jeg solgt og savner det indimellem. Jeg havde en Sekonic DR-758 lysmåler – den kunne jeg stadig godt bruge indimellem. Det Nikon AIS 35mm 1.4 objektiv var sgu også ret fedt ! En blød, dejlig og lækker bokeh.

Men det kan heller ikke nytte noget at opbygge et teknisk museum med genstande man ikke bruger eller kun bruger en sjælden gang.

Så hellere sælge og anskaffe sig noget man har glæde af !

Skriv en kommentar