Shoot i Vesterbronx Gym

Telefonen ringede en søndag formiddag. “Vil du med til et shoot i Vesterbronx Gym?”

Min ven og fotograf Jakob Kjøller, som jeg har været assistent for et par gange ringede en søndag formiddag, hvor jeg faktisk havde indstillet krop og sjæl på at jeg INTET skulle foretage mig og spurgte om jeg ville med….
Dillemaet åbenlyst:
Skal du holde fast i planen om at lave INGENTING eller skal du få lidt frisk luft og få lavet lidt foto med en altid hyggelig ven ?

Dillemma: ja.

Svær beslutning: nej

Det var og er Jakobs shoot og kunde og min opgave er klar: at holde mig ude af framen og hjælper Jakob, hvor jeg kan.

Men Jakob er god til at tillade at jeg skyder lidt også. Dvs at det er Jakob, som står for det og laver de billeder kunden skal have og jeg kan hygge mig med en slags reportage fotografi.
Mit er altid håndholdt og uden flash men kun med det forhåndenværende lys. Til det er min Nikon Df  bare helt eminent ! Indendørs er der ofte ikke meget lys – der er nok til det menneskelige øje men alt for lidt til at fotograferer i….op med ISO, stor blænde (lille f-tal).

Til denne dag valgte jeg at skyde i jpg på en særlig s/h profil jeg har lavet i kameraet. Billederne du ser her er  taget lige ud af kameraet – uden beskæring eller anden “rette op på fejlene”, heller ingen kontrast eller skarphed. Ikke fordi “lige ud af kassen” er en kvalitet i sig selv men her vidste jeg at jeg ikke ville behandler billeder bagefter (som er nødvendigt !)

Det er sjældent jeg viser EXIF data. Ikke fordi det er hemmelig jeg synes bare ikke det er særlig interessant. Men her skriver jeg ISO værdierne (før musen henover billedet) – fordi jeg synes det giver mening her.

Som sagt skød jeg i jpg…og i raw, som giver andre (bedre) muligheder for at “fucke” billedet op bagefter…

Vesterbronx Gym finder du her:
[google_maps id=”8697″]
#fitness #body #nikon #nikondf #photoshoot #hoyacross #vesterbronxgym
Men det er “sjovt” at se hvor forskellige billeder, der kan laves med lidt hokus pokus…
[twentytwenty]


[/twentytwenty]

Skriv en kommentar