Print på alu plade hos Onlinefotoservice.dk

Jeg har fået mulighed for at teste print af foto på alu plade hos Onlinefotoservice.dk. Og jeg er imponeret…

Jeg holder meget af traditionelt print på papir, en passe partout og dertil en god ramme. Men der er jo andre meget spændende muligheder, som måske er mere moderne i sit udtryk. Print på fx en alu plade giver et renere og mere enkelt udtryk. Og til nogle motiver passer det bare helt perfekt !


Billedet her lavede jeg en tidlig morgen på Bellevue nord for København, hvor jeg var på udflugt med min gode ven, Bo Nielsen, som jeg også laver podcast sammen med. Billedet er forholdsvis ren i linierne med Arne Jacobsen´fine badetårn (et ud af to tårne) i højre side.
Til det valgte jeg at få det printet på en alu plade:

Dibond fra Onlinefotoservice.dk
Dibond fra Onlinefotoservice.dk

Man kan få det printet i rigtig mange størrelser og formatter. Lige fra 2:3, kvadratisk og i panoramaformat hvilket vil sige, at det jo næsten umuligt ikke at finde et format, der passer til billedet. Og det er også muligt at få det lavet som flerdelt vægdekoration !

Der er flere ophængsmuligheder: skruesystem, skinne system og spejlplader.

Det er jo smag og behag hvad man foretrækker men jeg synes at fire skruer (løsning A) ville ødelægge billedet totalt – derfor valgte jeg løsning C – spejlplader.
Jeg fik mit på mindre end 1 uge ! Du skal regne med 6-11 dages leveringstid alt efter størrelse og der er min erfaring at disse tider kan man godt regne med.
Sådan en plade er lidt ømtålelig over for stød og slag og da jeg har set hvordan transport firmaer ofte behandler pakker (kast med tre dobbelt salto) tænkte jeg, at det sikkert kom beskadiget…..

Men nej. Det var pakket rigtigt godt ind med særlig beskyttelse på hjørnerne.
Selv trykket fremstår med et mat overflade og virker i det hele taget lækkert – så lækkert at jeg tror jeg får lov til at få det op på væggen…:-)

Onlinefotoservice (CEWE)
Onlinefotoservice (CEWE)
  • Produket som er leveret (samlet score)
  • Leveringstid og måde
  • Format, størrelse- og ophængningmuligheder
5

Skriv en kommentar