OOMC – det er en fotobutik…

OOMC lyder som en rockerklub – men en slags klub er One of Many Cameras måske også…

Jeg har til kbh.pictures lavet en artikel om OOMC, hvor jeg fik lov til at vise billeder fra butikkken skudt af Trine Sand Skjølberg
Butikken har jeg omtalt mange gang nu. Dels her på bloggen men også i podcasten Nielsen & Wessmann er OOMC blevet nævnt mere end een gang. Og hvorfor nu det når det ikke er sponseret?

Af flere grunde:

  • nu behøver man jo ikke at få penge for at gøre noget
  • jeg synes, det er en dejlig butik
  • jeg synes, det er dejlige mennesker, som har butikken
  • jeg synes, det er fedt at nogle tager et initiativ, risikerer noget – det skal belønnes !

(billedet til venstre er et snapshot taget med en Fuji Xpro-1 som ligge skulle testes af inden jeg fik en faktura med på købet)

Det jeg mener med en klub er at jeg opfatter at mange af kunderne som kommer i butikken er dels vidende men også har en oprigtig interesse for fotografi. Det er da en fed klub af være “medlem” af ?

Når jeg synes butikken er dejlig skyldes det bla. at det er en af de få butikker (aldrig oplevet det i en fotobutik før) hvor kunderne kommer i kontakt med hinanden, taler sammen – ikke om Satre eller Nietzsche, men det er nu også så tungt….

Et andet forhold er det at man får lov til at prøve grejet. Ikke noget med lige alle nådigst få lov til at stikke næsen uden for døren og tage to test skud. Du får tid og kan ofte få lov at låne det nogle dage. Og det er fedt ! – hvem kan sige om X kamera eller optik er noget for dig efter to test skud ?

PS: Hvorfor gør jeg det ? – kan du læse mere om her i bloggen om Fiol Optik

Skriv en kommentar