VIP med Olympus : OM-D EM-5 MarkII

Olympus har netop lanceret OM-D EM-5 MarkII og jeg fik muligheden for at komme med til et VIP arrangement på Carlsberg.

Spejlløse kameraer har vind i et sejlene i disse år. Først blev Fuji kameraer en stor succes med deres X-sensor kameraer og nu har Olympus skibet fået rebet sejlene.
Olympus er ikke en ny spiller. De har næsten 80år på bagen og var store (og gode) både i 70érne og i 80érne. Fx var deres Trip 35 en rigtig god rejsekammerat når det skulle være simpelt men stadig godt. Deres OM serie er jo nærmest legendarisk ! Jeg har en OM10 og en OM2n.

Henover julen 2014 fik jeg mulighed for at test en Om-D E-M1. Et dejlig kamera med nogle super features !

Fx er deres billedestabilisering supergod (og nu forbedret i EM5 Mark II) og deres live composit er bare genialt.

Du kan finde alle specifikationer på Olympus´hjemmeside og jeg er sikker på at du kan finde meget mere fyldestgørende test af alt på nettet. Så det afholder jeg mig fra her og nu.

Deres event som den 14. februar 2014 blev afholdt på Carlsberg var et fantastisk arrangement. Jeg har aldrig været inviteret til VIP arrangementer hos kameraproducenter før så derfor kender jeg ikke “standarden” for VIP arrangementer, men hvis det jeg oplevede er standarden så lad mig sige at den er høj….og noget helt andet end det man oplever på demodage hos forskellige forhandlere. Hvilket er meget naturligt.

En super lokation og ved indgangen fik man en SD-kort i hånden så de billeder og video man lavede kunne man tage med hjem.

Min frygt var et langt powerpoint show: det magter jeg bare ikke !

En kort intro, dele op i 5 hold og så til fem forskellige workshops: en demo med alle deres produkter, en leg med lys (live composit) med en super cool fyr ved navn Bert, der skulle laves en video med fire der på dagen var skuespillere hvor vi fik en story board og god vejledning af Andreas, en udendørs session med test af 40 megapixels billeder og en studie session med en model og produktfotografering.

Det var gennemtænkt og gennemført.

Her er ganske kort tre ting (men der er flere ting…) der imponerer mig:

1: Billedestabiliseringen
2: Live composite, som er genialt
3: Ansigtsgenkendelsen

Skriv en kommentar