Jeg har tænkt på et Olympus kamera længe

Jeg elsker at fotografere. Punktum.

Indimellem mangler jeg dog energien men tænker på det og bliver irriteret på mig selv over at jeg ikke får det gjort nok.

Her vil jeg gerne slå et slag for The Weekly Photo Challenge som måske også kunne være noget for dig hvis du har det lidt ligesom mig nogle gange og mangler en grund/ide til at fotograferer.

Når denne følelse af fotografisk mismod har stået på lidt – som den har nu – får jeg altid lyst til nyt grej. Jeg ved jo godt rationelt set at mit fotografi er bliver en tøddel bedre af nyt udstyr. MEN det kan godt give ny motivation. Måske kortvarigt. Men dog.

Jeg har i den seneste tid set tilbage og har anskaffet mig hele tre Olympus kameraer; en Trip 35, en OM-10 og en OM-2. Jeg har nu også fået stor lyst til en OM-D.


Tidligere på året solge jeg min Fuji 100 – ikke fordi jeg var utilfreds men primært fordi jeg skulle bruge pengene til noget andet….

Skulle du så ikke have en Fuji igen ? Nej, det skal jeg ikke. 4/3 systemet som Olympus har er ikke bare interessant. Det er mega interessant ! Af en lang række forskellige grunde, som jeg vil komme ind på en anden gang.

Jeg håber at kunne låne en OM-D fra en ven så jeg kan teste om se om min ide om at det er noget for mig også holde i virkeligheden. Jeg er træt af at købe og sælge grej så nu vil jeg være mere sikker (hvilket min hustru helt sikkert vil være glad for…)

Forsidebilledet er lavet af min ven Lars Hald

Skriv en kommentar