dette er grunden til at jeg skriver om håb og ønsker for nyt fotogrej

Flere har spurgt mig hvorfor jeg dog skriver om håb og ønsker for fotogrej når der nu ikke er nogen som lytter ?

På det seneste har jeg skrevet flere indlæg om hvad jeg godt kunne tænke mig ar nyt i fotobranchen og af nyt grej. Fx skrev jeg i “det her måtte de gerne lave af nyt til mig” om at jeg godt kunne tænke mig objektiver lavet specifikt til en opgave som fx landskabsfotografi og og der gerne må kommer flere kompositions gitter linier i kameraerne for deres findes andet end rules of thirds.
I “mon der kommer en Nikon Df2 ?” skrev jeg meget specifik om mine ønsker til en mulige 2ér af Nikon Df – jeg har en Nikon Df og er meget glad for det men intet er jo helt perfekt….
Og allersenest skrev jeg “måske er det tiden til niche-kameraer og individualisering” som handler om at lave specifikt værktøj til specifikke opgaver. Som man fandt ud af at en hammer ikke var god til at skruer…
Jeg er helt med på, at hvad jeg måtte skrive eller sige er spildte ord på Balle Lars. Jeg forestille mig slet ikke at at nogen lytter…måske enkelte gør (håber jeg)…
Uden at vide det konkret forestiller jeg mig, at når der skal udvikles på et nyt kameraer er der et større apparat igang. Der er vel dels ingeniørerne i udviklingsafdelingen som ved noget om de tekniske muligheder både nu og på sigt og dernæst er der marketingafdelingen, som forsøger at pejle markedet. Hvad er der for brug i dag, i næste uge og næste år ? Til hvem og hvor meget etc etc.
Og her forestiller jeg mig at man har en gruppe, eller flere grupper,  af mennesker som man forestiller sig er ens kernegruppe(r) som man har en tæt dialog med på et eller andet tidspunkt i processen mod et nyt kamera.
Og helt rolig kan jeg sige: jeg er ikke en del en kernegruppe.
Og efterlade så spørgsmålet hvor hulen jeg gider skrive om det ?
Svaret er ret enkelt:
a. Jeg skriver det for mig selv for bedre at kunne finde frem til hvad præcist der er jeg skal se efter når jeg skal have nyt udstyr. Ikke hvis, men når.
Jeg er haft en del forskelligt grej gennem tiden og erfaringen siger at det er dyt at købe og sælge igen….
b. jeg har et spinkelt håb om at der er nogle som læser det og måske har de sammen ønsker/håb som jeg er pludselig er vi to…Og så overtager vi verden !
Spøg til side: jeg håber at det kan give lidt inspiration. 

Skriv en kommentar