Nu med Podcast !

Momento er en nystartet fotogruppe i København som jeg vist har omtalt før.

Næsten siden starten har vi haft en blog, der udkommer en gang om ugen – hver mandag – men nu har vi også en podcast.

Det var min gode ven Bo Nielsen, også fotograf og medlem af Momento, som havde ideen og spurgte om det kunne være sjovt ?

Og det synes jeg ! Nu er jeg af den opfattelse at nogle gange skal man ikke tænke så meget over det men bare sætte i gang. For hvad kan vi tabe ? Måske lidt ansigt – men det kan jeg godt leve med…det er så bumset i forvejen…:-)

Vi laver podcasten i regi af Momento og Momento vil blive nævnt. I første afsnit handler det faktisk kun om Momento men fremover vil det handle meget mindre om Momento og meget mere om alt muligt anden fotografisk.

Stilen har vi besluttet skal være “loose” og afslappet. Vi er ikke journalister men bare helt almindelige mennesker med en kærlighed til fotografiet..

Og jo: jeg er da også lidt stolt over Momento !Prøv fx at se vores fællesgalleri

Skriv en kommentar