Nu kan udvalgte billeder nemt købes i Illux Artshop

I Illux Artshop kan du nu købe udvalgte billeder og der er mange muligheder for størrelse og indramning

Jeg er superglad og stolt over at Illux Artshop, som er tilstede.i hele Norden, har valgt at tilbyde udvalgte fotografier af mine. Udover størrelse kan du fx vælge om du vil have printet som aluprint (print direkte på aluplade), monteret på skumplade, traditionelt print eller fx rammeløst bag akryl. Mulighederne er mange og noget jeg slet, slet ikke kan tilbyde selv.

Naturligvis kan Illux Arthop ikke tilbyder alle mine billeder så er der et billede du godt kunne tænke dig, som ikke er i Illux Artshop skriver du til mig og så finder vi en løsning.

I shoppen finder du fx disse to :

Livreddertårnet af Arne Jakobsen på Bellevue ikonisk

Billeder er fra M1 metroen og der skulle en rolig hånd til.

Jeg har udstillet flere gang og har haft stor glæde af det. På en måde har jeg altid følt at den bedste ros man kan få er hvis der er nogle som vil købe ens billede og have det hængende i deres hjem. Det er en meget stor ros som jeg værksætter meget.

 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Illux.dk (@illuxdk)

 

Skriv en kommentar