Studiefotografering med Nikon Df er bestemt muligt

Mit Nikon Df er stadig ny for mig og nu har det været en tur med i et fotostudie….

Dagen før havde jeg det med i skaterparken for at lave action billeder…

Selvom Df er af samme fabrikat som mit tidligere kamera, er Dfen helt sin egen og meget anderledes at arbejde med.
For at teste det godt igennem havde jeg det med i skaterparken den ene dag og med til et studieworkshop i Måløv den næsten. Fra den ene yderlighed til den anden.

Jeg lærte noget på de to aftener; om mig selv og om kameraet

Kameraet først: den skyder hurtigt, man kan hurtigt komme til at skubbe til hjulet for blænde med tommelfingeren, EV komp er ikke noget man gør når det skal gå hurtigt, grebet på Df er ikke så langt så jeg savnede hvileplads til min lillefinger

Fotografens tur: studieworkshops, hvor der bliver lavet en lyssætning og så skyde X antal fotografer er fine nok. Bare ikke for mig mere. Jeg er et andet sted og selve genre “beauty” interesserer mig umådeligt lidt

Skriv en kommentar