Momento og FIAP

Momento, som jeg er formand for, deltog i 9th. FIAP Clubs World Cup med en flot resultat: Vi blev med 302 point nr. 73 ud af 167 deltagende klubber.

Flot var det også at hele fem medlemmer fik en antagelse.
9th. FIAP Clubs World Cup er en slags verdensmesterskab i fotografi for klubber. FIAP er en af de tre store verdensforbund- kan sammenlignes lidt med boksning…:-)

Det helt særlige ved denne er, at det er klubben som deltager. Med 20 billeder og max fire stk fra een autor. Det sidste for at sikre at det er klubben og ikke en solo præstation….
Jeg er særlig glad for, at vi i Momento udvalgte de 20 billeder, der skulle repræsenterer os, på en demokratisk vis med en afstemning blandt klubbens medlemmer og ikke blandt en snæver kreds.

På den måde blev det hele klubben som deltog, hvor alle havde en aktier i resultatet. Altså dem som deltog med billeder og/eller i afstemningen.
Ikke at konkurrencer som sådan har min store interesse men når man nu har valgt at deltage, glæder jeg mig over at vi klarede os godt !

Mit billede klarede sig ikke særlig godt. Det som ærger mig i den forbindelse er, at hvis nu vi havde valgt et andet billede så havde vi klaret os lidt bedre….:-)

Du kan se resultatet her

Skriv en kommentar