moderne Diamount print og indramning er lækkert !

Jeg har før argumenteret for at dine billeder skal printes og på væggen

Det har jeg gjort i et par indlæg, fx i dette “billeder skal på på væggen” og jeg har også skrevet om indramning og anmeldt print på aluplade.

Hvilken type print og hvilken indramning billedet skal have afhænger helt af selve billedet og hvilket udtryk du gerne vil have. Til mit billeder (i toppen af dette indlæg) syntes jeg at en moderne opklæbning med akryl foran var det helt rigtige. Billedet er lidt grafisk, relativt enkelt og der passer det helt perfekt at der ingen ramme er. Det får det til at fremstår let og moderne.

At få et billede printet og klæbet op den måde er naturligivs ikke gratis og man skal det tænkte over det. Men et billede printet og indrammet/opklæbet godt kan man glæde sig over hver dag i mange år.

 

 

 

 

Efterskrift(8. oktober 2016)

Jeg deltog med billedet i en konkurrence på i-shot-it.com og det fik en “Mark of Ecellence”:

Skriv en kommentar