Mit Sony 70-200 f/4 trængte til frisk luft

2020 var i den grad atypisk og mit Sony 70-200 f/4 blev næsten ikke brugt

Som jeg skrev helt i starten af dette år var 2020 et meget atypisk år også fotomæssigt og noget grej blev næsten ikke brugt. Heriblandt mit 70-200mm objektiv og det har pint mig lidt. Intet er lavet eller anskaffet af mig for at ligge ubrugt i en skuffe !

Meget blev sidste år lavet med en Leica Q, som er et dejligt kamera. Det er bare mums og guf ! Men da den er med en fast 28mm optik har den også sine begrænsniger og går lidt i overvejelser om at anskaffe et mindre Sony kamera også.

En ting er afstanden men den bedste zoom er dine føder som bekendt men en anden ting er jo den kompression i billedet det giver med en zoom. Tag fx billedet fra Haveselskabets have på Frederikberg med statuen ef en kvinde. Her bliver hegnet og hækken i baggrunden rykket tættere end de 5 meter der faktisk er.

Det betyder også, at man kan komponerer billedet anderledes og i tilfælde med mennesker, at man kan være tilbagetrukket og dermed ikke influerer billedet.

Jeg har tidligere skrevet lidt om Sony 70-200 f/4  

Skriv en kommentar