Min Leica Q oplevelse /del 4

Selvom jeg ikke har haft en Leica har jeg fulgt med på Overgaards blog

Jeg er helt sikker på at mange med Leica følger med på Torsten Overgaard´s blog om fotografering med Leica. Jeg har fulgt den selvom jeg vidste at jeg nok aldrig fik et Leica men Overgaard skriver om og beskriver ofte emner som går ud over fabrikat men er mere om “fotografering” og tilgang i brede termer.

For at stykke tid siden gik han på youtube med egen kanal: Magic Of Light

Som det moderne mennesker jeg er tænkte jeg, at jeg ville læse nogle reviews etc inden jeg rev muldvarpelæderet op af baglommen og svingede Dankort..

Generelt er jeg meget forsigtig med at læse reviews etc. Hvem der står bag og om det er en reklame er ikke altid til at vide eller gennemskue. Jeg er sikker på at, Torsten Overgaard også har nogle interesser han skal pleje, men jeg tror ikke han er betalt af Leica.

Derfor: med den sunde skepsis i behold men trods alt med nogen tillid så jeg Overgaard’s lille film om Leica Q som du ser i toppen af denne blog.

Du kan læse Torsten Overgaard´s “The Lecia Q” her

 

Måske du skal starte med begyndelsen ? Min Leica Q oplevelse /del 1

Skriv en kommentar