Min Leica Q oplevelse /del 2

Glad gik jeg ud af Leica Store Frederiksberg og gladere blev jeg da jeg var hjemme og pakkede ud

Apple ved det og det gør Leica også: din oplevelse stopper ikke når du går ud af  forretningen med forholdvis kostbart grej under armen. Nej, den oplevelse fortsætter også derhjemme og den oplevelse skal understøtte din beslutning, dit køb. Alle har brug for en bekræftelse på at man har gjort det rigtige – og det behov stiger med prisen på grejet….

Leica er supergode til at sørge for at deres brand og hele oplevelsen er med til at retfærdiggøre den høje pris. Alt er lækkert: deres kataloger, deres magasiner, deres butikker som er designet til mindste detajle, deres on-line communities – alt spiller. Og det gør deres indpakning også…

Lad mig starte med deres brochure..

© Leica Camera
© Leica Camera

Sort, simpel, elegant – som alle deres kataloger/brochurer.
Men lige præcis denne for Leica Q indeholder at mængde billeder fra København (og derfra kommer topbilledet fra). De er ikke lavet af en dansk fotograf men af Alex Habermehl – og det har han gjort godt !

Du kan se billederne her

De gør præcise det de skal – inspirere og give mig en tro på at med en Leica Q i hånden har jeg redskabet til at kunne gøre det samme. Læg mærke til formuleringen: redskabet – for det er det et kamera er, men der er ingen garanti for, at du eller jeg kan lave de samme gode billeder.

Så med brochuren in mente, den flotte butik, den venlige betjening og et tungt prustende Dankort er forventningen og glæden i top til udpakningen derhjemme. Og man bliver ikke skuffet !

Det hele kommer i et sort “skuffedarium”, med magnet låse og tingene er pakket ind i små stofposer. Klasse ! -jeg er vild med at det hele er lavet på mm så der næsten opstår i lille undertryk når æsken med selve kameraet skal op. Ikke noget diller, daller. Bare stramt – som deres design iøvrigt.

Designet på et Leica Q er stramt – ikke mange knapper, dials og slet ikke noget “nice to have”. Intet til at forstyre det eller komplicere det.

Skriv en kommentar