Mario Testino :: NO LIMITS

Hos Kunstforeningen Gl. Strand viser de frem til den 16. september 2016 Mario Testino :: NO LIMITS

De fleste som interesserer sig for fashion og beauty fotografi kender navnet Mario Testino og det er der en god grund til ! Men skulle den genre ikke have din interesse så han han også lavet en masse andet…
Han har fotograferet de største modelnavne – han er bla. kendt for det lange samarbejde med Kate Moss – og de store stjerner og de kongelige.

Modefotos glider over i portrættets karaktertræk og videre over i nøgenfotos og tilbage igen – og det er netop denne kompleksitet og sidestilling af genrer, der karakteriserer Testinos værker.
Kilde: GL Strand

Det er en MEGET flot udstilling !

De stor og smukke billeder klæder rummene vildt godt. Rummne er malede i sarte farver og dagslyset strømmer ind igennem vinduerne og de lysdæmpende rullegardiner – helt vildt bliver det på toppen hvor der i god tradition for udstillingensteder er et dagslysstudie, som man også kender det fra Glyptoteket.
Mit kendskab til Mario Testinos billeder begrænser sig til at et kort kig i en bog. Der sker noget når billeder bliver printet i stort format og kommer op på væggen. Det svarer til den træstub, der blev til Pinocchio – de bliver vakt til live.
Da jeg så billederne slog det mig hvor ufattelig god han er til at fange øjeblikket – og det er en stor kunst for ofte er der helt sikkert en hulens masse grej involveret. Er med på at han også skyder med det bedste lys – det naturlige lys fra solen – men det lader sig ofte ikke gøre alene. Men tydeligt at han gerne vil det naturlige lys. Fx på billederne af kronpris Frederik og prins Charles.

PS: Går du og drømmer om at have en mellemformat kamera som fx PhaseOne bliver dine drømme forstærket.

Mario Testino :: NO LIMITS
  • Mario Testino :: NO LIMITS
5

Resume

Er du i København synes jeg bestemt du skal se den – den er alle 68 kr. værd !
Du kan læse meget mere om udstillingen og Mario Testino her
Er du ikke helt sikker på på hvor Gl. Strand ligger:
[google_maps id=”10486″]

Skriv en kommentar