Glæder du dig over de problemer nogle kameramærker har ?

Måske er du Fuji fanboy og glæder dig over andre kameramærkers problemer – det er der ingen grund til

Der sker i disse år en bevægelse i kameramarkedet fra en situation hvor Canon og Nikon sad pænt tungt på sagerne til nu hvor der er kommet nye spillere, der vipper båden.

Udover der sker en bevægelse i markedet er markedet blevet mindre og der spiller smartphones og de stærkt forbedrede kameraer sikkert en stor rolle.

Når jeg taler om “en bevægelse i markedet” tænker jeg på to ting: selve teknologien, hvor de spejlløse kameraer har vundet frem og så tænker jeg har markedet (amatører, hobby og pro) ændrer sig i størrelse. Jeg ved ikke om man deler det sådan op men det forestiller jeg mig. Og måske ændre det sig også geografisk.

Anyway, der er rygte om at Olympus vil droppe sin kamera forretning. Sådan nogle rygter er gift for hvem vil købe sig ind i en døende system ? Du kan læse om rygterne og svarerne fra Olympus: https://fstoppers.com/news/olympus-responds-rumors-its-camera-division-closing-down-428075

Nikon er i fornyelig kommet med deres finansielle resultat. Av.

However, overall unit sales of both digital camera-interchangeable lens type and compact digital cameras fell amidst the shrinking market. As a result, revenue for the Imaging Products Business decreased by 21.1% year on year to 119,054 million yen,
and operating profit fell by 84.7% year on year to 2,026 million yen.

Read more: https://nikonrumors.com/2019/11/07/nikons-q2-financial-results-are-out-2.aspx/#ixzz65iC6IwhP

Og det kan du som Canon, Fuji eller Sony fanboy glæder dig over ? Niks

Det er dårligt for alle på lidt længere sigt. Det betyder færre der udvikler fede kameraer med fede features OG færre til at konkurrer om din gunst. Jeg har aldrig helt forstået hvorfor personen ved siden af dig med et andet fabrikat skal nedgøres eller trynes. Vær du nu glad for det du har.

Skriv en kommentar