Instagram er ikke kun for sjov men kræver arbejde

Step-Up 2018 blev man, hvis du skulle have været i tvivl bestyrket i at Instagram skal tage seriøst og mage følgere kommer ikke af sig selv.

Måske har du som jeg en Instagram konto (@wessmannh), hvor du naturligvis gerne vil have flere følgere og måske har du, ligesom jeg, tænkt hvor f…… får man x-tusinde følgere eller hvorfor f….. har han/hun så mange med de elendige billeder ?
Helt grundlæggende skal du nok væk fra den ide om at hvis bare du poster gode billeder kommer følgende af sig selv. De gør de ikke. Og det nytter ikker noget at poste et billede i ny og næ – det skal som med alt tages seriøst.

Der er sket meget med Instagram over de seneste år og mange oplever at det er den vigtigste platform at være på. Læs fx Drop gallerierne – Instagram er nutidens kunstmarked  og der er også der mage fotografer får der kunder fra.

Christian Als var med på holdet til Step-Up 2018 og fortalte bla. om sine erfaringer med Instagram. I top billedet ser du lidt goodies: godt indhold, et budget og hårdt arbejde.

Når alt kommer til alt er content still king; har du ikke godt indhold kan du godt glemme en blog, Instagram eller at komme til at leve af fotografi. Og det er sådan set meget godt ! Der er bare mange gode fotografer 🙂

Men indrømmet at det store arbejde der skal lægges i det kom bag på mig: 1-2 timer dagligt ! Og det er ikke bare hygge og scrollet lidt billeder. Næh, det er arbejde.

Det gode ved Step-Up er bla. at mange høre andre erfaringer og lærer nye ting. Nu ved jeg at der er noget som hedder engagement groups og powerlikes på Instagram.
Men jeg har også få en forklaring på hvorfor jeg ikke har x-tusinde følgere på Instagram. Og får det heller aldrig.

Skriv en kommentar