En god indramning giver lige det sidste

Du har sikkert for 1000vis af kroner fotoudstyr og 1000vis af billeder på din harddisk. Og nogle gange printer du måske og så skal det op på væggen og der får du brug for en god indramning.

Jeg har sagt det før men siger det gerne igen: billeder skal printes og op på væggen !
Men der er lidt mere til det, naturligvis, end bare det…

Punkt 1:

Har du ikke selv en god printer og godt papir er der heldigvis nogle som tilbyder netop det: kvalitetsprint på godt papir (papir er ikke bare papir).
Betyder det noget ? Det kan du tror det gør !
Er det dyrere ? Ja, det er det men skal du have et billede på væggen og se på det hver dag i flere, måske mange år, er det så ikke det værd ?

Punkt 2:

Nu har du lavet et godt billede, fået det printet på godt papir og nu skal det i ramme. Og lad nu være med billige skifteramme tjams eller rammer med passe partout fra Ikea.

Rammerne derfra bliver bestemt ikke kønnere med årene og passe partout pappet er ikke syrefrit og kan ødelægge dit billede og de bliver ofte gulnede efter kort tid.

Tror mig: jeg har prøvet det….
Er det dyrere med en god ramme ? Ja, det er det men skal du have et billede på væggen og se på det hver dag i flere, måske mange år, er det så ikke det værd ?

Tager du et “ordentligt” sted hen kan du også få råd og vejledning til indramningen. Skal der i det hele taget passe partout omkring ? Hvilket træ, farve, tykkelse skal billedet have. Skal billedet have en ramme overhovedet eller skal det på en plade som fx Dibond eller noget andet ?

Nedenfor finder du et links til dinkunst hvor de er gode til at indramme:

 

DinKunst - Galleri & Indramning
Hos Thomas fra DinKunst på Frederiksberg kan du få råd og vejledning til indramning af dit billede

 

Skriv en kommentar