Den indramning blev flot !

Jeg er jo tilhænger af at billeder skal printes og op på væggen. Der findes mange rigtig flot indramninger idag. Jeg valgte en UltraClear.

Mine blogs om at billeder skal printes, at print er magi og at en god indramning lige giver det sidste har måske også din interesse ?

Nu må man jo enten æde sine egne ord eller gøre som man siger. Jeg har gjort som jeg prædiker og har bestilt en UltraClear hos Grafik & Foto.

Jeg valgte at få lavet en UltraClear af flere årsager:

1: jeg ved at Peter Wolff hos Grafik & Foto laver et godt håndværk og ting, som bare er iorden
2: En UltraClear er for mig en perfekt kombination af noget moderne samt tradition: print på plade med massiv træramme omkring

“Grafik & Fotos “UltraClear” forener lækkert fine art papir med en moderne glasmontage på diamantglas – og med en lækker ramme i massivt træ omkring det hele!”

Her ser du et par billeder fra arbejdet med at lave det

Selve billedet var et jeg lavede for et par år siden ved Amager Strandpark. Der ligger et bad, som er en fantastisk trækontruktion, der kaldes “Sneglen.”

Jeg var derude en vinterdag og havde både min Nikon D800 og mit Hasselblad 501CM med. Hasselbladen har jeg desværre ikke mere…:-(

Jeg havde sat en S/H film i Hassy’en (kan ikke huske hvilken men det har sikkert været en Ilford af en slags) og elsker det look film giver. Det er ikke åndssvag nostalgi med at alt var bedre i gamle dage, hvor der blev lavet kvalitet.  Der er  ikke mange kameraer, som slår min Nikon D800 i billedekvalitet.

Valget faldt på en træramme af eg:
frame2_70x70_oak_Wessmann
De fleste (alle) andre rammer jeg har omkring billeder er sorte…

Men her var jeg lidt nervøs for at det ville blive alt for mørkt med det sort/hvide billede.

Efter lidt snak faldt valget på en ramme af egetræ. Det var fedt at modtage en digital prøve, hvor rammen var lagt omkring billedet. Det hjalp voldsomt på den visuelle forståelse…

Billedet jeg lavede med digital kameraet blev også godt. Så godt at det er blevet antaget ved flere fotosaloner som fx Den Nationale.

Sneglen (2 of 1)
Men det som har gjort mig mest glad har været at nogle gode venner syntes så godt om det så at de har valgt at få det lavet som DiaMount også fra Grafik & Foto. Jeg synes det er voldsom dejligt at nogle har lyst til at få mit billede op på deres væg og at de har lyst til at se på det hver eneste dag.
Det betyder mere for mig end en antagelse i en fotosalon.

PS: Billedet i s/h som UltraClear er printet i 60 x 60 cm. Det mente jeg var passende idet negativet er 6×6….

Skriv et svar