hvorfor ikke Fuji eller Olympus ?

Når man stiller spørgmålet “hvorfor ikke Fuji eller Olympus ?” er man nødt til at give et svar. Svaret er her…

I mit indlæg om hvorfor jeg har valgt Sony lovede jeg fortæller hvorfor det ikke blev Fuji eller Sony. Hvis du har læst tanker om Fuji, tanker om Sony og tanker om Sony aner du måske allerde lidt om hvorfor men her er de korte svar:

Hvorfor ikke Olympus ?

De har nogle fede feature og deres billedestabilisering i OMD EM-5mII er virkelig god. Deres OM objektiver spiller også – deres 90mm macro er VIRKELIG god.
Men jeg valgte ikke Olympus forde deres sensor er for lille (Micro Four Thirds) og fordi deres billekvalitet ikke er god nok (synes jeg). Menu systemet er heller ikke godt (selvom man nok skulle få det lært) og jeg synes det bliver lidt for småt til mine fingre.

Hvorfor ikke Fuji ?

Fuji lå til højrebenet for jeg har en X-pro1, som jeg er meget glad for. Kort: jeg synes de er blevet alt for dyre. Mere end 14.000 kroner alene for et x-pro2 hus. Og så har det ikke en god focus peaking er wi-fi. De sidste kommer man nemt omkring men det gør man ikke med det første punkt.

Skriv en kommentar