hiv kameraet frem og tag på højskole !

Jeg tror der engang var en slogan som sagde “Sommer er fototid” – eller lidt derhen af…

Sommeren er ofte ikke den bedste tid at lave billeder på fordi er ofte er alt for meget lys og solen står højt på himlen så det hele kan blive lidt fladt og kontrastløs. Men der er jo bestemt ikke det samme som at sige at fotografi er en vintersport! Slet ikke – så bare i gang.

“Sommer er fototid” er måske fra “gamle dage” hvor ISO var en virkelig begrænsning. ISO 1000 var hæsligt !
Men er der een ting sommeren er god til så er det at nu er der gang i fotokurserne på de mange danske højskoler. At tage på en højskole er det mange gode grunde til:

  • det er ofte til at betale
  • du møder andre med samme passion
  • du kan koncentrere dig 100% om dit fotografi
  • du kan møde fantastiske lærekræfter
  • du bliver udfordret på dit fotografi

Ofte er det virkelig gode fotografer, der undersviser på højskolerne. Fx underviser Carsten Ingemann og Sofie Amalie Klougart på Grundtvigs Højskole og selv har jeg haft glæde af Søren Solkær på Fata Morgana, der som altid har virkelig stærke navne på “plakaten”. Fx Martin Bubant og Søren Rønholt.

Og måske trænger du til at blive udfordret lidt på dit fotografi. Få nogle nye værktøjer, et nyt syn og en ny tilgang ? Som altid bestemmer du selv og kan sorterer i de input du får.

Her er et link til Højskolerne.dk: http://kurser.hojskolerne.dk/soeg?kursustype=k&fagord=28 hvor du får en oversigt over kurser. Og her finder du sommer 2017 programmet for FataMorgana: https://www.masterclass.fata.dk/workshop/

0 kommentarer til “hiv kameraet frem og tag på højskole !”

Skriv en kommentar