Her får jeg printet mine billeder nu (opdateret blog)

Jeg har tidligere lavet en blog om hvor jeg fik printet mine billeder – dette er en opdatering

Tror det er et par år siden jeg skrev lidt om, hvor jeg fik printet mine billeder henne og hvorfor. Siden da har jeg fundet nye steder… ikke så meget grundet utilfredshed som sådan. Nogle gange har jeg synes, at det var vel dyrt (fx hos Grafik & Foto) og andre gange handler det om, at de skal have det produkt jeg efterspørger. Og så har jeg så afprøvet det og ved det virker…

 

Ole Christiansen

Ole er selv en mesterlig fotograf og en af de danske fotografer jer ser op. Ole har en særlig øje for det meget kontrastrige og grafiske.

Men udover at fotograferer printer Ole også fx til udstillinger for hans kolleger. Ole udvalg af papirer er måske ikke umiddelbart stort men jeg er sikker på, at du kan få ham til at printe på med du måtte ønske.

Ole har mulighed for at skaffe dig gode skifterammer som fx rammer fra Nielsen men laver ikke rammer selv.

 

X-print / Illux

X-print er nu en del af Illux og har vokset sig store. Jeg har fået printet hos dem flere gang og har desuden set deres print og indramninger for andre (fx Carsten Egevang)

De har et stort udvalgt af papirere, monteringer og indramninger. Jeg har fx brugt  print på diamantglas til “Henri Concorde”

Kan anbefales og jeg synes, det er til at fornuftig pris.

 

Fine Photo Prints (aka Iversen Company)

Jesper Iversen, som har Iversen Company, ved jeg har styr på det ! Han er forhandler af forskellige spændende papirer som fx Canson, MOAB og Awagami.

Han er manden at tale med og han printer på “FPP” papirer også…. det er et eget mærke papirer, som kommer fra Grafisk Handel og, som mig bekendt,  er lavet af Hahnemühle..så mange papirmøller er der heller ikke. Andre har også brugt og bruger de papirer til at lave gode print til en mere behagelig pris.

Jeg er ret vild med at de leverer deres print in plano. Dvs fladt og ikke i en rulle. Det gør det nemmere at håndterer.

 

Jo, der findes andre steder…men du skal starte et sted…jeg vil tror (er sikker på !) de fleste seriøse steder kan deres ting som farvestyring så ofte vil det være udvalgte, pris og service der afgør valget…

 

2 kommentarer til “Her får jeg printet mine billeder nu (opdateret blog)”

 1. Hej Wessmann

  Korrektur er en god ting.

  Eksempler (rettelser med STORT):
  “Tror er et par år siden(..)” -> “Tror, DET er et par år siden(..)”
  “X-print er nu en del af Illux og er vokset sig store.” -> “X-print er nu en del af Illux, og HAR vokset sig store.”
  “Iversen Company ved jeg har styre på det !” – > “Iversen Company ved jeg har STYR på det!”
  “Jeg har fået printer hos dem flere gang” -> Jeg har fået PRINTET hos dem flere GANGE”.

  Osv.

  Mvh Lars

  Svar
  • Hej Lars,

   Du har ret – det ER en god ting.

   Tak for rettelserne, som jeg håber jeg har lavet korrekt. Fandt et par stykke mere 🙂

   Indlægget skal for øvrigt opdateres da Ole ikke længere har printvirksomhed.

   Hilsen
   Henrik

   Svar

Skriv en kommentar