jeg har været på Fuji fotowalk

Igår var jeg på min første fotowalk ever ! Det var en  Fuji fotowalk i København for Fuji entusiaster.

Jeg har ikke været på fotowalks før. Dvs. at det har jeg men det har været med nogle venner. Altså folk jeg allerede kendte. Her var der tale om folk jeg ikke kendte (undtagen en som jeg tidligere har været i Istanbul med)

Jeg synes at ideen om fotowalks er rigtig god ! Man møder andre med samme interesse, der kan udveksles erfaring og ideer.

Jeg lærte noget men det var primært om mig selv:

  • jeg er ikke godt gående og derfor må jeg konstaterer at det var optimistisk at melde sig til en fotowalk

Ikke at der bliver gået hurtigt men jeg kan ikke gå særlig langt – så jeg listede af lige så stille. Jeg har tænkt på hvad nogle af de andre deltager må have tænkt. For jeg er med på at det kan virke som dårlig still bare at smutte. Men jeg havde ikke lyst til at skulle forklare om min MS. Og hvad skulle de også bruge det til ?

 Det gør at jeg skal tænke mig mere om en anden gang og måske må jeg bare indse at det er ikke fotowalks jeg skal til ?

For jeg ønsker ikke på nogen måde at være en slags hæmsko eller at folk skal tænke “det var da noget underligt noget. Han kunne i det mindste have sagt farvel!”

  • at mødes med ukendte menneske til en fotowalk kræver et mentalt overskud. Du er nødt til at være på, at byde ind, at være aktiv. Flere kendte hinanden fra tidligere og som altid skal du som udefrakommende også selv tage initiativ. Jeg oplevdede dog at folk var god til at hilse og inddrage.

Og derfor synes jeg det vil være ærgerligt hvis læringen her er at jeg ikke kan deltage….

Skriv en kommentar