Hvad skal vi med en fotoklub ? – del 5

Det spørgsmål har jeg tænkt over i et stykke tid. Det er tanker jeg gerne vil dele med dig. Du behøver bestemt ikke være enig !

Og det kommer jeg til at gøre over en række forskellige indlæg.

Spørgsmålet “hvad skal vi med fotoklubber?” er sat igang af en lang række faktorer og samtaler jeg har haft med andre gennem tiderne.

Her får du del 5:

Faren

Faren ved mange fotoklubber er at mange fortsætter med at gøre det man gjorde i 2000, i 2005, i 2007….”plejer” kan tage livet af selv den bedste klub.
Det er også en fare at mange har de samme mennesker i bestyrelsen i mange år. Så sniger der sig “det har vi prøvet”, “vi plejer jo at…” ind. I det øjeblik at en bestyrelse, eller medlemmerne for den sags skyld, begynder at sige det har klubben det ene ben i graven.

Fremtid

Jeg tror på mødet mellem mennesker. Men jeg tror ikke på fastlåste ting og jeg tror slet på “plejer”.

Man skal ikke være bange for at prøve noget og så oplever at det måske ikke blev en succes. Hvor står der skrevet at alt skal blive en succes ? Hellere prøve noget og fejle end slet ikke at prøve noget.

Om fotoklubber som man kender det er fremtiden er jeg ikke sikker på. men jeg er sikker på at foto (og video, timelapse, hyperlapse, stopmotion….) er kommet for at blive.

Mennesket har tegnet og fortalt historier i årtusinder. Mennesket har mødtes i årtusinder. Med forskellige redskaber og på forskellige måde. Men de, vi, jeg har gjort det…

Skriv en kommentar