Heldigvis er det forældet at man ikke vil dele og holde ting for sig selv

Rigtig mange mennesker interesserer sig for fotografi. Nogle samles omkring deres interesse i fotogrupper eller fotoklubber, andre mødes mere ad hoc.

At mødes omkring et fælles interesse,  det være sig frimærker, mini ræs, fotografi eller hvad det nu måtte være din interesse er en rigtig god ting.

“Photography books, schools, websites, and even your local camera clubs are your main source of help when it comes to improving your craft”
Kilde: lightstalking.com

Personligt har jeg det sådan, at man lære meget via nettet men erstatte det personlige, dialogen og erfaring kan det ikke.

Mange kendte og anerkendte fotografer er netop startet i en fotoklub og har der lært en masse. Dels fra deres klubkamerater men også fået inspiration og tips fra de gode fotografer, der gæster fotogrupper og fotoklubber.

I april måned havde vi netop sådan en: Bo Egestrøm, som laver aldeles fantastiske billeder og samtidig er en god fortæller. Bo har også været i en fotoklub…..det har Søren Solkær også…

Og det er superfedt at mange, faktisk de fleste, gerne vil komme og fortæller og dele – netop som de jo også har haft glæde at nogle gerne ville fortælle og dele med dem da de var nye i faget. De har så ”bare” (og det er altså IKKE nemt) taget det videre og til nye højder.

Heldigvis er det forældet at man ikke vil dele og holde ting for sig selv. Det hører fortiden til !

Og glædeligt, og klædeligt,  er det også at kun ganske få, som er blevet kendte og anerkendte, der ikke ønsker at komme ud i fotoklubber. Det gør de fleste gerne og få det er jeg meget glad og taknemmelig for.

Skriv en kommentar