tænkte at jeg ville vise noget af mit fotografi fra 2016….

Det nærmer sig tid til status – også på mit fotografi i 2016 og portfoliomappen skal holdes ajour.

Ideen om altid at have en opdateret portfoliomappe med 20 billeder er en af de gode ting fra Momento, som jeg stadig holder fast i. Det er en mega god måde at holde øje med hvor ens fotografi går hen og selve udvælgesesprocessen er enorm sund. Hvilke billede skal med og hvilke skal ikke ? Og hvorfor ? Hvilke billeder definerer dig som fotograf ?
I processen får jeg også et bedre overblik over hvad jeg fotografisk har lavet i 2016.
Det jeg viser her er ikke min portfoliomappe men kun fotografier fra 2016 inddelt i tre emner:

ZOO

Jeg bor tæt på Zoologisk Have i København, som i forbindelse med mit nye objektiv – Nikon 300mm f/4 – har været et fantastisk sted. De her er bare en lille udpluk….

Bygninger

Bygninger eller arkitektur er en ny interesse hos mig. Måske kommer det af at jeg for få år siden flyttede til Frederiksberg eller fordi arkitektur, fornemmer jeg, oplever en større og større interesse i samfundet. Betydningen af god arkitektur står måske mere klart i en større kreds.
Eller måske er det fordi det er der, lige foran mig og dermed tilgængeligt nemt. Interessen lokkede mig også til en forelæsningsrække på Folkeuniversitetet.
Generelt har det givet mig gode oplevelse. Fx CBS Kilen og Skolen i Sydhavnen


 

Projekt / Drøm

Det var ikke mange projekter eller drømme jeg havde på tegnebrættet for 2016 men jeg har længe gerne vil prøve repeating flash. Da jeg havde muligheden måtte jeg tage hjem i utide men heldigvis var der en ven som sagde “det skal vi da prøve”
Du kan se mere om samarbejdet med Jan Hammerstad og Lotte Botteleth i indlægget “leg med repeating flash

Skriv en kommentar