Billeder skal printes og ses

Jeg har tidligere advokeret for at billeder skal printes og op på væggen, hvor de kan ses og nydes. Men det er jo ikke altid at det kan lade sig gøre…

Men et godt alternativ er at lave fotobøger. Der findes en lang række forskellige udbydere og jeg har ikke prøvet dem alle. Langtfra. Men jeg har fået mulighed for at prøve CEWE Onlinefotoservice.

Jeg har i en række år lavet et fotobog med billeder fra året, der er gået. For det er noget nemme lige at tage en bog ned fra hylden og bladre i den med familien og hyggelige end at mødes omkring et TV.

Jeg har valgt en stor bog i panorama format og med hård ryg (hardcover) og har fået mulighed for at prøve to typer papir: digitaltryk og blank fotopapir.

Jeg synes at at hård ryg ligesom står bedre på hylden så det vil jeg til en hver tid foretrække.

Blankt fotopapir er ikke sagen for mig. Det er naturligvis smag og behag men blank fotopapir minder mig for meget om 1-times fremkaldelse i 1980ér og giver en dumt genskær. Hvis du skulle ønske fotopapir tror jeg at jeg næste gang ville vælge mat papir (som jeg altid gør når jeg printer selv)

Digitaltrykket overraskede positivt. Umiddelbart lyder “digitaltryk” ikke særlig god men det overraskede mig positivt.

Så er der selv softwaren, du skal bruge for at sætte bogen op. Selve downloade og installation gik nemt og smertefrit (har Mac). Selve softwaren minde meget om det software jeg har prøvet ved andre leverandøren og ligemeget hvilken kræver det enten øvelse og/eller at du holde tungen lige i munden.

Det er bestemt ikke svært men lidt koncentration kan anbefales.
Bøgerne er sponseret af CEWE Onlinefotoservice

  • Stor fotobog med blankt papir
  • Stor fotobog med mat papir
  • Softwaren
3.7

Skriv en kommentar