Mit personlige rum med fotobaseret kunst

Billederne adskiller sig fra mit øvrige fotografi, som primært består af portrætter, arkitektur- og gadebilleder og som ofte er bestillingarbejde, hvor jeg er hyret til et formål.

Det er mit personlige rum, hvor det jeg laver er et udtryk for min helt egen vison.

Med mine værker ønsker jeg at vise skønheden i byen. Jeg plukker og sætte sammen for at skabe mit billede, min virkelighed. Som vi gør i mange andre sammenhænge.

Jeg tager udgangspunkt i et fotografi, der ofte har et meget urbant motiv som fx en container men det kan også være fx blomster fra en af byens oaser.. Dem blander jeg med andre fotografier som fx fotos af rå beton eller murværk og skaber af dem vej et nyt billede, ofte med et mere grafisk udtryk.

Jeg føler mig ikke bundet af det oprindelige i fotografierne men nedtoner noget og fremhæver noget andet.

Det er ikke vigtigt for mig om du kan genkende de enkelte elementer, som indgår i billedet. Det vigtige er at billedet skaber en nyt indtryk.

Alle billederne er 100% fotobaserede  og er resultatet af timers arbejde, hvor jeg eksperimenterer udervejs. I mit arbejde med at lave et nyt billede har jeg en proces men bryder ofte den process og eksperimenterer mig til den endelig resultatet.

Formater og tryk

Billeder er lavet i 70 x 50 cm og de kan printes på forskelligt fotopapir.

Men jeg vil absolut anbefalde at få det printet diamant glas som Fine Art. Det giver billederne en skarps moderne udtryk