mit fotografi har brug for inspiration

Mens jeg venter på den guddommelige inspiration og på at lysten til selv at svinge kameraet kommer tilbage har jeg været til foredrag og på museum for at få foto inspiration.

Jeg har faktisk været noget aktiv på det seneste. Jeg har mest fotograferet med min nye Fuji X-Pro1, lidt med noget analog mellem format…..og så har jeg været til udstillinger og foredrag.

Cooper & Gorfer

  • på Det Kongelige Bibliotek aka Den Sorte Diamant aka Det Nationale Fotomuseum. Jeg kan ligeså godt være ærlig: det faldt ikke i min smag.

Jo, jo, jeg kan se at der er arbejdet meget på det men det faldt ikke i min smag. Tjek evt Instagram med #theweatherdiaries

Louisiana

  • har to udstiillinger pt.: RichardMosse og Jeff Wall. Dem har jeg skrevet om lidt tidligere, så det er det ikke grund til at skrive om her. Hvis du vil se og læse det kan du klikke på linksne. Dog vil jeg gerne røbe at det ene imponerede og det andet gjorde ikke….

Jan Grarup

  • behøver ikke nærmere præsentation !

Helt enestående stærke billeder og fortællinger, som fortjent har gjort Jan til en meget anerkendt international fotograf.
I regi af Albertslund Bibliotek holdt Jan Grarup et foredrag i Galgebakken Torv´s beboerhus. Det jeg sindssygt godt kunne lide var at Jan var tilstede og gav af sig selv. Tror også han overskred tiden….

Fotografiske Fortællinger

  • hos dagbladet Information, som har afholdt en række (4 ialt ) foredrag af 45 minutters varighed. Med den relative korte tid er man pisket til at have gjort sig klart hvad man ønsker at fortælle. Det passer også mit A-menneske gen at starte tidligt…

Jeg har set og hørt Lærke Posselt og Emil Ryge, som hver især har lavet nogle virkelige god ting. Tjek dem ud !

I den sammenhæng synes jeg at det er helt fantastisk hvad billedskolen Fatamorgana formår at få frembragt…tillad mig at nævne Ditte Valente, Emil Ryge, Jacob Aue Sobol, Jonas Jensen, Lærke Posselt….det er bare nogle få !

Skriv en kommentar