Forelsket i København

Efter at have boet i “eksil” i 20 år er jeg for et par år siden flyttet tilbage til København

København er nu ikke helt korrekt. Det er enklaven Frederiksberg…

I samtlige lokalvalg jeg kan huske har der altid været en tosse eller to, der mente at man skulle slå København og Frederiksberg sammen – nu skal man aldrig sige aldrig men det tror jeg næppe kommer til at ske. Jeg vil helt sikkert stemme imod…
Det er nu ikke noget jeg tænker over i dagligdagen. Der bevæger man sig frit omkring og om man lige står i København eller Frederiksberg kommer sig ikke så nøje. Men der er forskel på de to kommuner. Frederiksberg er på mange måder en by i byen, det er en enklave og stemningen er anderledes.

Som ungt mennesker elskede jeg København (der var byen een størrelse) og jeg er forelsket igen. Jeg elsker mangfoldigheden både i arkitekturen, kulturen og menneskene.
Så meget at jeg sammen med min gode ven Bo Nielsen, som jeg også laver podcasten Nielsen & Wessmann med, har startet et nyt projekt op: kbh.pictures

I dag kan man få mange forskellige domæner. Og her har vi valgt .pictures fordi det handler om billeder.
Sitet er en billedbåren hyldest til København og den store mangfoldighed i byen. Dvs at der er billeder og tekst men billederne er det primære. Vi er begge to ivrige fotografer (Bo er meget bedre end mig) og voldsomme glade for byen.
Jeg er som nævnt født og opvokset i byen hvorimod Bo er tilflytter men nogenlunde integreret…

Ovenfor kan du se lidt at det vi laver: det er fra Botanisk Have, fra Cisterner i Søndermarken og fra skaterparken i Fælledparken.
På sitet, hvor andre også viser billeder (fx salsabilleder fra Fælledparken af min ven Claus Kunckel), vil vi vise billede af arkitektur, mennesker, seværdigheder, steder, begivenheder og meget andet.
Det er non-profit, forstået derhen at der ikke er penge involveret – det er ren KK (Kærlighed & Kildevand).

Vi har begge to den indstilling at ting skal prøves af. Heller gøre noget og fejle end slet ikke at gøre noget. Det er også mantraet bag Nielsen & Wessmann, The Weekly Photo Challenge og nu kbh.pictures

Skriv en kommentar