til mit projekt “Henri Concorde” har jeg valgt fine art print monteret på glas

Jeg har gået lidt stille med dørene omkring mit udtryk “Henri Concorde”

I et stykke tid har jeg arbejdet med noget andet fotografi end det jeg tidligere har lavet. Hvor jeg tidligere kun har photoshoppet ganske lidt og har tilstræbt det elementærer har jeg arbejdet med en nyt, mere ekspressivt og grafisk udtryk.

De billeder har jeg valgt af lave i regi af navnet “Henri Concorde” og det har jeg fordi det ligger så fjernt, synes jeg, for det øvrige fotografi jeg stadig laver. Der er naturligvis en forklaring på navnet “Henri Concorde”. Indledningsvis skrev jeg, at jeg var gået stille med dørerne…og det er jeg også forstået derhen at jeg ikke har omtalt det før i mine “normale” kanaler men jeg har dog lavet en ny hjemmeside: HenriConcorde.com 

Jeg har tidligere skrevet om at printe billeder og hvor jeg får printet henne men til “Henri Concorde” har jeg valgt noget, for mig, nyt og spændende: print med pigment blæk på Hahnemühle fine art papir og derefter monteret direkte på 6 mm farveløst glas. Hva´be´har ?!

Den løsning kan du læse mere om her: https://www.xprint.dk/glas-og-akryl/

Jeg har valgt den løsning af en lang række årsager som jeg vil fortælle om i en anden blog på et tidpunkt.

 

“unboxing” i stillbilleder…

Jeg er dårlig til at lave unboxing videoer og gider ikke se dem selv så du må nøjes med lidt still billeder…

De var godt pakket ind og jeg er super glad for de plastikhjørner, der er sat på. Hjørnerne er altid et svagt punkt ! Men de er sidder godt fast og føles som de er lavet til formålet. Jeg har tidligere fået lavet billeder med akryl og der var det pap-fiduser og de faldt altid af….

Og så vil jeg lige nævne ophænget: for en ikke handy mand er det sgu dejligt nemt !

Det er altid spændende første gang man prøve noget nyt print eller en ny montering. For bliver det det man tænkte det skulle blive ? Her er svaret et rungende JA !

 

PS:

Sidste år fik jeg printet en række billeder til en udstilling samme sted: hos Xprint, der også printede og indrammede til den flotte udstilling “SIKU AJORPOQ – isen er usikker” – af Ragnar Axelsson og Carsten Egevang

Skriv en kommentar