Film skal ses i biografen og billeder skal op på væggen !

Du har sikkert en kvart million billeder (ca) liggende som digitale filer på din computer og du har sikkert ikke set på de 249,900 indenfor det sidste år.

Og det er lidt faren ved at have bilederne digitalt. Det er fedt at kunne tage mange billeder uden at du bliver flået af dem fremkaldt og kopieret hos en fotohandler men der er også en fare ved at hive billeder ud af kameraet, løber den hurtig igennem, gør nogle få helt færdige  og det var så det….

Film skal som bekendt ses i biografen og dine billeder skal også ses på print – og de skal også gerne op på væggen.

Der er noget særligt ved printede billeder. De får et andet udtryk og en anden stoflighed ved at blive printet. Der er der nogle der ved en masse mere om en jeg….også omkring de mange forskellige typer papir, hvilket kan være lidt af en jungle.

Når du så har printet dem skal de op at hænge ! De skal nydes !

I mit barndomshjem hang det samme billeder over sofaen i alle årene. Men sådan behøver det jo ikke at være. Du kan have et billede hængende indtil du bliver træt af det eller til du får taget et nyt og bedre !

Bevares, det koster penge at printe et billede og det koster også penge at få det ordentligt rammet ind. Spar nu ikke penge på indramingen – en dårlig indramning kan ødelægge selv det bedste billede og løfte selv det dårligst….

Skriv en kommentar