Evers + Wessmann udstiller store billeder i massive trærammer i røget eg

Jakob og jeg udstiller billeder fra vores fællesprojekt i Evers + Wessmann hos Galleri Den Lille Gule Kaffebar

Vi mødtes i en fotoklub og selvom jeg forlod klubben for nu 2 år siden har vi holdt forbindelsen vedlige. Det er mest synligt i vore fællesprojekt “Men´s portrait som vi udstiller i Den Lille Gule Kaffebar i indre København.

Selve projektet er ret simpelt:

kun mænd, kun sort/hvid, kun een lyskilde

I projektet gik vi mere op i udtryk end i teknisk perfektion, hvilket man fx kan se ved redigeringen af billeder: den er rudimentær.

Til gengæld er vi gået op i hvordan billederne skulle præsenteres. Vi ønskede store billeder og har derfor valgt at få printet dem hos Grafik & Foto i 70 x 100 cm på Fine Art papir – så store print giver en særlig oplevelse !

© Gallerirammen.dk – 70 x100 cm i røget eg

Der er kun plads til to så store billeder af gangen og de skulle derfor skiftes ca. midt i udstillingeperioden og derfor var en skifteramme et naturligt valg. Men vi synes slet ikke om skifterammer i aluminium eller metal overhovedet – og mange skifteramme er lavet af (elller det ser sådan ud) af sammenpresset savsmuld. Nej tak.

Derfor faldt valget nemt på skifterammer fra Gallerirammen.dk – som Grafik & Foto står bag. Det er håndlavede rammer i massiv træ fra eget værksted i Præstø og rammerne findes i mange træsorter og i mange størrelser.

Vi valgte røget eg for det står sindssygt godt til sort/hvide billeder.

Og for at sige det kort: vi valgte rigtigt både hvad angår størrelse, papirvalg og rammer !

Skriv en kommentar