Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“Tag kontrollen over det kamera – Så du kan være kreativ!”

24. april 2021 @ 12:00 pm - 2:00 pm

Da jeg lærte at tage billeder, var det med et analog spejlrefleks kamera, hvor man skulle kunne alt og beslutte alt, inden jeg tog kameraet op til øjet.

Idag er det meget nemmere, stortest alle kamera har den “Grøn auto” setting, hvor kameraet tænker for dig, du skal bare taget billedet.

Det er selvfølgelig super fedt, at du ikke skal selv skal tænke over det tekniske men bare skyde. Dog giver det dig heller ikke de billeder du gerne vil have, og hvad er værre er det lære dig ikke at tænker kreativt, da du bliver underlagt kameraet.

Målet med denne lille workshop er at lære dig at bruge den del af automatikken, der gør at du har kontrollen over billedet, men samtidigt få hjælp hvis du har behov for det.

Om Underviseren

Mit navn er Jakob Kjøller og jeg har bl.a. undervist for Nikon, afholdt egene workshops, holdt foredrag i fotoklubber og  forskellige fotoarrangementer rundt om i det danske.

Jeg søger selv aktivt uddannelse, der gør at jeg bliver en bedre fotograf, bedre til at tage portrætter og fortælle historier.

Jeg tror på at, vi skal kende teknikken, men er heller ikke bange for at lade automatikken hjælpe mig med at tage billedet.

Hos mig er der ikke noget “Rigtigt eller forkert”, der er kun slutresultatet.

Hvem er workshoppen for?

Workshoppen her er for dig der gerne vil slippe ud af automatikken og tage kontrollen over dit kamera, så du kan få bedre billeder i kassen.

Det med småt

Når du tilmelder dig denne gratisk online workshop, bliver du skrevet op på min mailingliste, da det er måden jeg kommunikere ud på.

Efter workshoppen kan du altid, afmelde dig igen, det tager jeg på ingen måde personligt

 

Kilde: Billetto

 

Du kan bruge rabatkode SLIPAUTONF for at komme gratis med