Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

PHOTOSHOP BOOTCAMP FOR FOTOGRAFER

24. april 2020 - 26. april 2020

DKK6000

Denne workshop er udviklet af fotografer – for fotografer. Vi tager udgangspunkt i de udfordringer du har med at skulle levere høj kvalitet til dine kunder hver dag samtidig med, at du skal være hurtig og effektiv.

Michael viser en lang række eksempler på, hvordan han som billedbehandler løser konkrete opgaver for kunder. Han lærer dig en række metoder og tricks, som du kan bruge i mange sammenhænge – uanset om du arbejder med portrætter, reportage, arkitektur eller noget helt fjerde.

Undervisningen veksler mellem foredrag og demonstration på storskærm, og masser af muligheder for at arbejde med dine egne billeder under instruktion af Michael. Vi lægger stor vægt på at bootcampen er baseret på praktiske udfordringer og øvelser og ikke bare en masse teori.

På de 3 intensive dage vil du få et unikt indblik i, hvordan en billedbehandler arbejder og griber vanskelige billeder an. Du lærer, hvordan du bedst muligt takler lavpraktiske udfordringer omkring opsætning af din arbejdsplads, din wacom, optimal opsætning af Photoshop herunder genveje, tool presets, workspaces, output, farvestyring og meget mere.”

Sted: Kigkurren 8G, 3. th., 2300 København S.

Hvornår: Fra fredag d. 24. april til søndag d. 26. april 2020 alle dage fra kl. 9-16.

 

Kilde: helgatheilgaard.com – tilgået den 28. februar 2020.

Detaljer

Start:
24. april 2020
Slut:
26. april 2020
Pris:
DKK6000
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.helgatheilgaard.com/portfolio-item/photoshop-bootcamp-2020/?fbclid=IwAR3RTBnJj8FgQ3ChpsnprcgsrWXGkUw8l_8ZciopQ5mQO2HUCzSiCwDh7zQ