Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KICK OFF på Fata Morgana

20. oktober 2019 @ 12:00 am - 12. december 2019 @ 12:00 am

DKK6299

KICK OFF henvender sig både til dig, som er ny indenfor det fotografiske, eller allerede er i gang, men trænger til ny inspiration.

KICK OFF er et kursus, der over 8 uger giver dig mulighed for at udforske det fotografiske sprog under professionel vejledning af nogle af Danmarks bedste fotografer, og hvor jeg er tovholder og hovedlærer igennem hele forløbet.
KICK OFF kvalificerer dig til at søge om optagelse på Fatamorgana, et Masterclass forløb eller fortsætte ad den vej, som du allerede selv har defineret, mere målrettet og med fornyet energi.

KICK OFF er bygget op omkring et super simpelt koncept. Jeg stiller dig og resten af holdet den samme fotografiske opgave, som I løser, til vi ses ugen efter.
Er det for eksempel en reportage opgave, inviterer jeg en professionel reportagefotograf med til vores billedgennemgang. Vores gæst vil ud over at præsentere os for sit visuelle univers også deltage i efterkritikken og give feedback på dine billeder. Der vil være masser af fælles problemstillinger, og det at alle har arbejdet ud fra den samme opgaveformulering, men med hver deres tilgang, er en fantastisk kilde til læring.

Kilde: Fata – https://www.masterclass.fata.dk/kick-off

Detaljer

Start:
20. oktober 2019 @ 12:00 am
Slut:
12. december 2019 @ 12:00 am
Pris:
DKK6299
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.masterclass.fata.dk/kick-off