Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

JULIEANNE KOST – UNDERSTAND PHOTOSHOP

14. marts 2020 @ 10:00 am - 3:00 pm

Dkk450

Mød Principal Digital Imagine Evangelist Julieanne Kost fra Adobe, som vil give dig et unikt indblik i  Photoshops mange muligheder, som du helt sikkert ikke vidste fandtes.

Der vil også være mulighed for at netværke med dine kollegaer og andre fotonørder, MEN det er ikke KUN for fotografer – ALLE som arbejder med billeder bør udnytte denne super mulighed for at møde Dronningen af Photoshop.

Julieanne Kost er udnævnt til en af ​​Fast Company’s “100 mest kreative mennesker i erhvervslivet”, Digital Imaging Evangelist Director hos Adobe Systems, der er ansvarlig for at skabe relationer til kunder gennem meningsfuld og inspirerende Photoshop- og Lightroom-instruktioner. Som en meget efterspurgt taler udtænker og præsenterer hun motiverende og pædagogiske træningssessioner blandt andet via live events, Adobe.com, hendes egen blog m.m.

Julieanne Kost er også en dygtigt fotograf og kunstner og har lavet inspirerende bøger som “Passenger Seat-Creating a Photographic Project from Conception Through Execution in Adobe Photoshop Lightroom” og “Window Seat – The Art of Digital Photography and Creative Thinking”

Kilde: DFF

Detaljer

Dato:
14. marts 2020
Tidspunkt:
10:00 am - 3:00 pm
Pris:
Dkk450
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://dff-photo.dk/nyheder/events/julieanne-kost-livesession-understand-photoshop/