Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering // Ung dansk fotografi ’20

4. september 2020 @ 5:00 pm - 7:00 pm

FERNISERING // Ung dansk fotografi ’20. Christine Clemmesen, Niels Østergaard Munk, Birk Thomassen, Lotte Bækgaard, Nanna Navntoft, Marie Anine Møller & André Viking
4. september kl. 17 – 19
Den 4. september slår Fotografisk Center dørene op for den årligt tilbagevendende udstilling, Ung dansk fotografi, der i år er lavet i samarbejde med gæstekurator Sarah Giersing, kurator ved Den Nationale Fotosamling på Det Kgl. Bibliotek
Under årets tema “proces” giver de syv udvalgte kunstnere på forskellig vis et indblik i, hvad der rører sig inden for dansk kunstfotografi netop nu. Udstillingens værker strækker sig fra det dokumentariske til det abstrakte og konceptuelle.
“Proces” skal forstås som den menneskelige og kunstneriske proces, samt den proces vi selv påbegynder i observeringen og afkodningen af værkerne. Fælles for alle kunstnerne er anvendelsen af kameraet som et processuelt værktøj, som de bruger til at undersøge enten dem selv, deres omverden eller det kunstneriske medie. For dem er det at fotografere aldrig det samme som blot at trykke på udløseren i det rette sekund.
Udstillingen samler en broget buket af fotografiske værker, der udforsker forestillinger om så forskellige emner som sundhed, sex, værdi, magi og kunst.
Kilde: Fotografisk Center på Facebook

Detaljer

Dato:
4. september 2020
Tidspunkt:
5:00 pm - 7:00 pm
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/807317080011204/