Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

CERTIFIED PORTRAIT PHOTOGRAPHER ved Helga Theilgaard

26. oktober 2021

Dkk61875,00

Vi har udviklet og forbedret vores succesfulde og unikke uddannelse i portrætfotografi. Danmarks eneste uddannelse for dig, som vil lære at lave portrætter, der brænder igennem, så du skiller dig ud fra mængden.

Fotografisk teknik er uden betydning, hvis dine billeder mangler personlighed og nerve. Certified Portrait Photographer er uddannelsen, hvor du får hele pakken og opnår en helt ny forståelse for fotografiet som sprog – og udvikler din egen stemme. Samtidig med, at du rent faktisk får værktøjerne til at lave de billeder, du drømmer om.

Over et år bliver du, som en del af et lille eksklusivt hold, indviet i alle vores professionelle hemmeligheder – herunder vores helt specielle arbejde med personinstruktion, som er et revolutionerende værktøj til at skabe nærvær og intensitet i portrættet. Du kommer til at beherske en række belysningsteknikker i studie og på location og du får helt styr på, hvordan du arbejder hurtigt og effektivt i Photoshop.

Efter du har gennemført Certified Portrait Photographer, er der mulighed for at tage overbygningen Master of Portrait Photography, hvor vi arbejder med, hvordan du kan realisere et længerevarende personligt projekt.”

Kilde: www.helgatheilgaard.com – tilgået den 8. september 2021

Læs meget mere på www.helgatheilgaard.com

NB:
Topbilledet er IKKE fra kurset

Detaljer

Dato:
26. oktober 2021
Pris:
Dkk61875,00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.helgatheilgaard.com/certified-portrait-photographer/