Et skridt væk fra den rene leg, sjov og ballede

Min ven Jakob Evers og jeg arbejder på portrætter af mænd og nu er vi ikke selv modeller

Du husker måske mit indlæg om at fotografi også skal være leg, sjov og ballade og det skal det forsat men nu er vi ikke selv modeller mere…Men “reglerne” gælder stadig: Een, max to lyskilder og sort/hvid (+ en par enkelte regler mere…) og så alligevel ikke helt…

Nogle gange når man laver et billede så virker det bedst i farver selvom det som udgangspunkt er lavet til at blive sort/hvid. Og vice versa. Og nogle gange virker billedet både i farve og sort/hvid. Og nu er jeg ikke religiøs omkring det og tillader mig selv at hopper ud af reglekassen, når jeg synes det giver mening.

En helt almindelig onsdag fik vi besøg af nogle herlige unge mænd der var med på at lege. Det blev til en rigtig god og skæg oplevelse !

 

Skriv en kommentar