der er kommet flere af mine billeder i artshoppen hos Illux

Illux har nu udvalgt flere at mine billeder til deres artshop – og det er jeg stolt over !

I vel ca 1 år har jeg haft udvalgte billeder til salg gennem Illux og det har jeg glædet mig over. Naturlivis er det rart at få penge men faktisk vigtigst er at der er nogle som vil gave mine billeder op på deres væg. Om det er i hjemmet elle spå kontoret eller hvor det nu er at de hænge så er jeg glad for den anerkendelse det er. Mine fotografier er ikke stor kunst men, synes jeg selv, bare elementært gode billeder.

“Der er en hel akademisk industri, der lever af at opfinde mening til lejligheden og finde dybde dér, hvor der ingen er. “

Ulla Holm, – 23. september 2021 i Berlingske

Så du behøver ikke lede efter stor mening om alt muligt og en opklaring på universet – næh, jeg er glad hvis du synet om æstetikken og bare det giver dig en god følelse.

Du kan se billederne og de mange muligheder for print og indramning hos Illux her. Og jeg er stor tilhænger at fotografier skal printes og op at hænge på væggen. De gør ingen gavn og giver ingen glæde som en række nuller og et-taller på en harddisk.

Illux har lavet nogle miljø billeder med mine fotografier. De er virkelig gode og det giver en ekstra dimension at se ting i et miljø og ikke kun som foto i sig selv. Derfor er jeg glad for at jeg har modtaget disse fine billeder !

Skriv en kommentar