Denne gang i ZOO ville jeg fotograferer anderledes

Med jævne mellemrum kommer jeg i ZOO og denne gange besluttede jeg mig for at fotograferer anderledes

ZOO i København er, som alle andre zoologiske haver tænker jeg, fyldt med motiver og et godt sted at “hygge” sig. Dyrene er forsvarligt låst inde, du kan komme igen når vejret er bedre og så er det tæt på (for mig).

I fotokonkurrence sammehæng duer billeder af indfangede dyr sjældent og de ville blev disket. Hvorfor forstår jeg ikke når man ved at billeder af kongeørne i Norge med fisk i kløerene er lavet på en workshop, fuglene fordret og fisken fanget og frosset så den har den rigtige krumning – wild life my a..

Det har ofte været dyrene som jeg har fotograferet men denne gang tænkte jeg, at jeg vill fotograferer som hvis ZOO havde hyret mig til at lavet lidt billeder fra haven.

Jeg har brugt 1/2 time på det og har ikke taget mange billeder. Faktisk bare dem her… men det har været en god øvelse. Der er INTET kunstnerisk i det og absolut intet der kunne deltage i en fotokonkurrence. Men det er også lige meget. Jeg har fotograferet anderledes end jeg plejer og det var præcis det jeg gik efter.

 

PS: Jeg har gennem tiden fotograferet dyr i Zoo og sluppet hæderligt fra det:

365/88

Skriv en kommentar