Danskerne er lukkede

Det er et ry vi har fået og i forhold til andre folkefærd er det sikkert også rigtigt men….

For et stykke tid siden var jeg og andre fra Momento ude at fotografere en aften på Dronning Louises Bro, hvor der var indlagt nogle udfordringer. Heriblandt at vi skulle lave et portræt.

Men der jo op til een selv hvad man vil lave og noget at det jeg satte mig for at undersøge var om vi  danskere er så lukkede og utilnærmelige som der siges. Og som jeg også selv bilder mig ind. Jeg spurgte et antal mennesker om jeg måtte tage et billede af dem. Kun to sagde pænt nej – de havde travlt.

I et tidligere indlæg har jeg skrevet om fotografi på gaden i Istanbul , hvor jeg syntes at det var meget nemt. Men det er det også i Danmark ! Det er bare mig, i mit hovedet det er svært !

Viktor Borge sagde at den korteste vej mellem mennesker er smilet. Jeg tror, det er smilet OG et kamera.

Skriv en kommentar