Corona krisen er forfærdelig men også en god mulighed for at dykke ned i arkivet

Corona krisen stiller krav til os alle. men giver også lejelighed til at dykke ned i ting man måske har forsømt eller glemt.

Fotograferer du bare lidt så kender du helt sikkert til at have mange billeder liggende og nogle har du måske fuldstændig glemt du har. Og det gælder sådan set både hvis der er tale om analog eller digitalt fotografi. Det kræver voldsom disciplin at holder styr på terrabytes af billeder eller 1000-vis af negativer.

Samfundet er pt sat på stand-by grundet Corona, vi skal blive hjemme og indendøre, holde afstand etc.

Jeg har brugt noget af tiden til at gå lidt i mine billedearkiver. Har jeg overset noget ? Har jeg glemt nogle gode billeder ? Har jeg gemt på noget som burde være smidt ud ?

Jeg fandt bla. disse billeder:

Nogle af disse billeder få mig også til at huske hvordan og hvornår jeg lavede dem. Fx er billedet fra Stevns lavet om morgen – jeg kom dertil før solen solen stod op og ravede rundt i mørket. På årstiden, hvor billedet er lavet, står solen op kl ca 6:45, du skal være der FØR den står op og det ca tager det ca 1,5 time at kører dertil fra min bopæl = jeg har været tidligt oppe 🙂

Billederne er lavet med tre forskellige kameraer. Kameraer jeg havde på tidpunktet, hvor jeg lavede billedet.

PS: “i mine billedearkiver” – så gamle er de nu heller ikke…

Skriv en kommentar