billeder af folk, der tager billeder

Af en ukendt årsag synes jeg det er sjovt at tage billeder af andre mennesker når de tager billeder…

Måske er det for fordi man fornemmer at de er optaget af noget andet og dermed helt uvidende om at de bliver fotograferet ?

Der er også taget billeder af mig når jeg fotograferer og erkendt: jeg ser tåbelig ud på de fleste ! Men jeg tager ikke billeder af andre mens de fotografere for at de skal se tåbelige ud eller for på anden måde at udstille dem
Prøv at se disse tre billeder. Alle fotograferer de men hold da op en noget forskellig tilgang til det.

Alle taget i Vendig. Et ungt par, foreviger dem selv i Venedig – en dedikeret fotoentusiast (det er tage kl 05:30), der er ved at lave en klasssisk gondoler-i-Vendig samt nogle proffer der er ved at lave en shoot til at magasin.

Alle vil gerne fotografer med hvad som helst og når som helst. Jeg forstår godt de præster i kirken som siger det er ok at fotograferer – men det skal ske fra folks pladser. For en del år siden var jeg til et bryllup og altereret blev invaderet af onkler og tanter da selve vielsen skulle finde sted.

Jeg synes også det er fascinerende at mange lige skal tjekke billedet på skærmen efterfølgende…

Personligt kan jeg ikke tage billeder i live view mode med mindre jeg har tid og kameraet er på et stativ. Jeg skal have en søger ved øjet – men sådan er vi forskellige.

Skriv en kommentar