Arbejde med motivet

Fotografi er en relativ ny ting for mig og ef af de første fototure jeg var på med i fotoklubsammenhæng blev der talt om “at arbejde med motivet”.

Jeg anede ikke hvad de talte om ! Hvordan ? Hvad ?

På internettet findes der tonsvis af gratis tutorials om alt muligt og jeg får sjælendt set dem. Jeg orker det ikke og når jeg skal bruge den viden har jeg glemt det. Så tricket for mig at at vente med at se dem til jeg skal bruge det…

Men der er undtagelser !

Jeg faldt over en video på youtube med Scott Kelby og det er, efter min opfattelse, at fantastisk video med så mange gode pointer at den er et “must see”. Og den forklare rigtig godt hvordan man kan arbejde med motivet.

Scott Kelby taler blandt andet om at arbejde med scenen, arbejde med sit kamera og øve sig. Og sådan fortæller han et godt citat af Joe McNally: “if you want your pictures to be better, stand in front of more interesting stuff.” (hvilket vist er et citat af Jim Richarson – men det gøre det ikke ringere eller forkert)

Vidoen varer en time – det er godt anvendt tid at se den

Skriv en kommentar